Ana içeriğe atla

The O.C.

Arkadaşların evde Cnbc-e olmadığından, eve yolum düştüğü vakitlerde dizinin yayın saatine uymadığından uzun zamandır bu diziyi izleyemedim. En son Ryan kız arkadaşından ayrılmıştı. Daha doğrusu piskopat bi çocuğun oyunlarından dolayı kız Ryanı terk etmişti. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Yorumlar

aliusta dedi ki…
İlgi: 22 Şubat 2005 tarih ve 11:41 saatli yazınız.

İlgide kayıtlı yazınız üzerine, kayırlarımızda yapılan incelemenin neticesi aşağıda anlatılmaktadır.

İlgide de belirttiğiniz gibi Ryan, psikopat bir elemanın alavere ve de dalavereleri yüzünden, yüzyıllardır peşinden koştuğu kızı terketmek zorunda kalmıştır. Bu durum ilerleyen zamanlarda Ryan elemanının aklını kurcalamış, kafasında dolaşan tilkilerden biri ona şu soruyu fısıldamıştır: "Sevgili Ryan, bu kızın peşinde o kadar zaman koştun ve nihayetinde onu kendine bağlamayı başardın. Nasıl olur da onu bu kadar çabuk terkedebildin? Sence de bu işte bir gariplik yok mu?"

Bunun üzerine Ryan, terkettiği kız arkadaşı hakkında daha detaylı bilgiler aramaya koyulmuşsa da, terkedilmeye çok içerleyen kızın, Ryan da dahil olmak üzere, kimsenin kendisine ulaşamayacağı bir yere gizlenmiştir. Ryan, kızdan haber alamayınca bunalım girmiş, tedavi olmak için bir psikiyatra gitmiştir.

Buradaki psikiyatr (kılıklı adam), Ryana kız arkadaşını terkettiren psikopat adamdır, yazık ki Ryan bunun farkında değildir ve psikopatın -amiyane tabirle- kucağına düşmüştür.

Psikopat psikiyatr, Ryan'ı tedavi(!) ederek, terkettiği bir kıza dönme çabası içinde olmanın erkeklik onuruna sığmayan bir hareket olduğuna dair Ryan'ı ikna etmiştir. Maalesef Ryan da ikna olmuştur.

Hadise bizim izleyebildiğimiz bölümlere kadar bu şekilde cereyan etmiştir. Bundan ötesi hakkında bir bilgimiz yoktur, çünkü dizi bu bölüme kadar yayınlanmıştır. Gelişlemeri, dizinin ilerleyen bölümlerinde takip edeceğiz. Gerekli görürsek tarafınıza da bilgi vereceğiz.

Gereği bilgilerinize arzolunur.
Sadettin POLAT dedi ki…
ilgilerden nefret ediyoruuuuuuuummmmmmmmmmm.

bana ilgi demeyin. :)
bu arada açıklaman için teşekkür ederim ama "11:41 saatli yazınız" ifadesini görünce dikkatimi çekti. ana sayfada
"Sadettin POLAT tarafından 21:41 tarihinde yazıldı." yazıyor burda da "posted by Sadettin POLAT at 11:41 AM on Feb 22 2005"

hangisi doğru?
bu bir bug mıdır?
ağzında ıslanan bakla mıdır?
aliusta dedi ki…
Sana ilgi demedim zaten, ilgi yazınız dedim, yani yazının ilgisi o, senin değil. Hem ilgilenme madem rahatsız oluyon, alla alla :)

Evet o bir bugdur :P
Sadettin POLAT dedi ki…
"bana ilgi demeyin" derken asıl söylemek istediğimi tam olarak söyleyemedim galiba. Bu tip bir söz vardı tam olarak hatırlamıyorum ama hemen hemen şöyle birşeydi. "söylediklerimin söylemek istediğim şeyler olduğuna eminim ama anladıklarının anlatmak istediğim şeyler olduğundan pek emin değilim" veya her neyse artık. bana ilgiden bahsetmeyin demek istedim. neden? üzerinde çalıştığım projede her sabah bir telefon "sadettin bey üst yazı alırken ilgiyi rapora yanlış yazıyor. nasıl düzeltebilirim?" sorusundan gına geldi artık. Kardeşim ben oraya düzeltme yapabilmen için gerekli yerleri koymuşum neden "aklımı kullanmak istiyorum" joker hakkı yerine "telefonla sadettini aramak istiyorum" joker hakkını kullanıyorsun?
Sadettin POLAT dedi ki…
bu arada sözün orjinal halini hatırlamış bulunuyorum :)

"Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim"
aliusta dedi ki…
Joker hakkı mı oldun sen?

yani "Sadettin Bey'e sormak istiyorum joker hakkı" diye bir şey mi icad oldu?

Sen joker Hakkı olamazsın ki, olsan olsan Joker Sadettin olursun, niye çünkü sen Hakkı değil, Sadettinsin :P
Adsız dedi ki…
Sayin Ali Sari. Sizi monolloya davet ediyorum. Dunya sizden kurtulmali.
Sadettin POLAT dedi ki…
pardon af buyrun ama monollo da ne ola kine?
aliusta dedi ki…
Düello demek istemiştir belki de.
Sadettin POLAT dedi ki…
düellonun "iki" kişi tarafından yapılan bir eylem olması hasebiyle, düellonun başında yer alan "düe" nin latincedeki "di" (iki) kelimesiyle bir alakası olabilir mi acaba? eğer öyleyse monollo da bu işin (mono = bir) tek kişiyle yapılan adı olabilir. gerçi bunun için intihar daya uygun gibi görünüyor ama "herşey uluorta söylenmez"

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yazılımı Oluşturan Bileşenler Nelerdir?

Yazılımı oluşturan bileşenlerden daha önce söz etmiştik. Şimdi bu bileşenlerin neler oldukları üzerinde biraz duralım. Yazılımı oluşturan bileşenler = Mantık + Veri + Belge + İnsan + Program. Bu bileşenlerin az çok neler olduğunu, neleri kapsadığını biliyoruz ama biz yine de kıyısından köşesinden açıklayalım. Zaten bu yazıdaki asıl amaç yazılım bileşenlerinden belgelemenin yerini ve önemi (dökümantasyon) vurgulamak. Mantık = Yazılım herşeyden önce bir işin bilgisayar aracılığı ile yapılması amacına yöneliktir. Bu nedenle bilgisayarlaştırılmak istenen işin mevcut mantığı bir şekilde yazılıma da yansılıtılmak zorundadır. Veri = Her tür yazılım mutlaka bir veri üzerinde çalışmak durumundadır. Veri işlemeyen yazılımın geliştirilmesi söz konusu değildir. Söz konusu olan veri dış ortamdan alınabileceği gibi yazılımın içerisinde de üretilebilir. Zaten yazılımın temel amacı veriyi bilgiye dönüştürmektir. İnsan = Doğal olarak yazılımın insan bileşeni iki boyutludur. Yazıl

Leyse li'l-insâni illâ mâ seâ

"Leyse li'l-insâni illâ mâ seâ" derken Hudâ; Anlamam hiç meskenetten sen ne beklersin daha? Mehmet Akif Ersoy / Durmayalim Leyse li'l-insâni illâ mâ seâ : Necm Süresi 39. Ayet. [İnsan için ancak çalıştığı vardır.] Meskenet: 1 . Miskinlik, beceriksizlik. 2 . Yoksulluk, fakirlik. (Türk Dil Kurumu) Olay zaten yeterince acik. Yan gelip yatma kardesim. Calis. Bu misralar yazildigi donemde bu anlami tasiyordu fakat zaman ilerledikce baska bir gercegi de gozler onune seriyor.Gerci bu gercek cok kapsamli bir kac satirla anlatilabilecek bir sey degil kaldiki benim bilgim de buna yeterli degil zaten. Ben giris cumlelerini verebilirim gerisini arastirmak yaziyi okuyanlara kalmis. (Matrix gibi bisey oldu bu yaw. Neo'nun kahinle bulusup yanindan ayrildiktan sonra Morpheus ile konusma sahnesi.) Yani kisaca sunu demek istiyorum. Ben bu misrayi ilk okudugumda hic birsey anlamadim. Bu misralari anlayabilmek icin kuran mealine ve turkce sozluklere bakmak zorunda k

Yunus sen bu dünyaya niye geldin?

Göçtü Kervan Ah nice bir uyursun uyanmaz mısın Göçtü kervan kaldık dağlar başında Çağrışı tellallar inanmaz mısın Göçtü kervan kaldık dağlar başında Emr-i hac göçeli hayli zamandır Muhammed cümleye dindir imandır Delilsiz gidilmez yollar yamandır Göçtü kervan kaldık dağlar başında Yunus sen bu dünyaya niye geldin Gece gündüz Hakkı zikretsin dilin Enbiyaya uğramaz ise yolun Göçtü kervan kaldık dağlar başında Yunus Emre