Keşke hep ordan bildirmeye devam etseydi ama malesef bir süre sonra yurda dönüp haber (!) programları yapmaya başladı. Neyse efendim konumuz reha degil. Osmaniyeden birseyler yazınca nedense aklıma ilk bu söz geliverdi ardından
Metin Uca Kanal D Haber İstanbul ve hemen onun ardından Çağatay Şahin Kanal D Haber İstanbul ve bunun ardından ise Kerimcan Kamal Kanal D Haber İstanbul ....
Neydiler ne oldular?
Neydim ne oldum?
Neydin ne oldun?
anlamadıysak cümle içinde kullanalım :)
Benim neydim var.
Ali'nin neydisini gördüm.
Kendimi neydim hissediyorum.
Sevdigimi eller aldi, bilmirem ki ben neydim?
Bazıları haber sunarken güzel görünmeye çalışıyorlar bazıları ise güzel oldukları için haber sunuyorlar. Bunun yanında hem haber sunan hem de güzel olanlarda yok değil. Nasıl bir haber sunduğu konusunda (tonlama, vurgu, mimik) fazla bilgim olmasada çok güzel bi hanım kızımız olduğu gözlerden kaçmıyor Melissa Theuriau'in. Meslek hayatında başarılı olmasını dilemekten başka bir şey söyleyemiyorum :) Türkiye tarafında ise ön plana çıkan Banu Güven (Ntv) ve Burcu Esmersoy (CnnTurk) var. Bana göre Banu Güven işini yaparken güzel görünüyor Burcu ise güzel göründüğü için iş yapıyor. Her ikisininde konuşmakla ilgili bir takım problemleri var ama her zaman için Banu Güven'i tek geçerim bu alemde :)
Yorumlar
Osmaniyeye selam. İşkembe içme oralarda :P
Keşkül ye benim yerime. (Ne alaka bilmiyorum oralarsın keşkülü meşhur mudur onu da bilmiyorum ama sen benim yerime bi keşkül ye)(Ulan nasıl da canım çekti ya!)
buralarda keşkül yok gerçi keşkülün ne olduğu hakkında bi fikrim de yok. google dan keşkül diye bi arayalım bakalım neler çıkıyor karşımıza...
//kısa bir süre arama arası verilir
resmini görünce hatırladım. bolulu hasan ustamız güzel yapar bu keşkülü. yolun ankaraya düşerse sana hasan ustanın keşküllerinden istediğin kadar ısmarlayabilirim. :)
yazan ve oynayan : sadettin polat
0 374 654 58 79
Malzemeler 4 Kişilik
3 su bardağı süt
2 yumurtanın sarısı
1 su bardağı tozşeker
¾ su bardağı pirinç unu
1 kahve fincanı file badem
½ kahve fincanı hindistancevizi
1 paket vanilya
150 gr Antepfıstığı
HAZIRLANIŞI
Sütle yumurta sarısını telle iyice çırpın. Orta ateşte, şekeri ilave ettikten sonra karıştırarak pişirin. Ayrı bir kapta pirinç ununu suyla, ayran kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Süt kaynayınca, pirinç ununu ilave edin.
2-3 dakika kaynadıktan sonra hindistancevizi, file bademleri ve vanilyayı ekleyerek karıştırın ve ocağı kapatın.
Keşkülü kaselere pay edin, antepfıstığıyla süsleyerek soğuk servis yapın.
afiyet ossun efenim...
yazan ve agzinin suyu akan: sadettin polat
yazan ve bildiren : sadettin polat